Er du vårt nye medlem?

Ønsker du å bli med i en sosial gjeng samtidig som du er med å arrangere det største arrangementet på Dragvoll?

Søknadskjema finner du nederst på siden!

Økonomi

Om du vil ha kunnskap og ny erfaring om å drive en organisasjon, samt være en viktig bidragsyter til Karrieredagen, er økonomikomiteen perfekt for deg. Det kreves ingen tidligere kompetanse innen økonomifaget, da det blir gitt et kurs fra SiT i dette. Du vil hjelpe økonomiansvarlig med budsjett, regnskap, innkjøp og anskaffelse av nødvendige sponsormidler.

Markedsføring

Er du vårt nye medlem i markedsføringskomiteen? Vi leter etter deg som har erfaring, eller som ønsker å lære mer om, markedsføring, grafisk og sosiale medier. I denne komiteen er du med på å informere studentene ved Dragvoll om Karrieredagen, konkurranser og annet gjennom våre digitale plattformer og fysisk på stand!

Er du er kreativ, god på grafisk materiell, liker å bruke sosiale medier, har lyst å oppdatere nettsiden vår, eller liker å stå på stand? Eller har du lyst å lære mer om dette? Da er kanskje du vårt nye medlem!

Bedrift

Vi trenger bedriftskontakter! Om du vet om noen bedrifter du ønsker skal delta på Karrieredagen, eller syntes det høres spennende ut å finne noen som kan være aktuelle for dette arrangementet høres du ut som en bedriftskontakt! I bedriftskomiteen skal du sammen med ansvarlig finne, kontakte og holde kontakten med bedrifter som skal holde bedriftspresentasjoner eller stå på stand på Karrieredagen. Du må like å bruke litt tid på å finne bedrifter og kontaktpersoner, og tørre å kontakte disse, samt opprettholde kontakten frem til, og ut arrangementet!

Event

Eventkomiteen er gjengen som gjør litt av alt! Hovedansvaret til denne komiteen er koordinering og logistikk av selve dagen, samt den digitale plattformen Graduateland som brukes til digitale stands og bedriftspresentasjoner! Som medlem i denne komiteen vil du lære mye om Graduateland, du vil være med å ordne praktiske ting til selve dagen, samt gi en hjelpende hånd til de andre komiteene ved behov!

Send inn en søknad ved å benytte skjema under
arrow&v

Takk for søknaden din!
Du vil om kort tid bli kontaktet på mailen du oppga for intervju :)