top of page

Er du vårt nye medlem?

Ønsker du å bli med i en sosial gjeng samtidig som du er med å arrangere det største arrangementet på Dragvoll?

Søknadskjema finner du nederst på siden!

Økonomi

Om du vil ha kunnskap og ny erfaring om å drive en organisasjon, samt være en viktig bidragsyter til Karrieredagen, er økonomikomiteen perfekt for deg. Det kreves ingen tidligere kompetanse innen økonomifaget, da det blir gitt et kurs fra SiT i dette. Du vil hjelpe økonomiansvarlig med budsjett, innkjøp og anskaffelse av nødvendige sponsormidler.

Markedsføring

Er du vårt nye medlem i markedsføringskomiteen? Vi leter etter deg som har erfaring, eller som ønsker å lære mer om, markedsføring, grafisk og sosiale medier. I denne komiteen er du med på å informere studentene ved Dragvoll om Karrieredagen, konkurranser og annet gjennom våre digitale plattformer og på stand!

Er du er kreativ, god på grafisk materiell, liker å bruke sosiale medier, har lyst å oppdatere nettsiden vår, eller liker å stå på stand? Eller har du lyst å lære mer om dette? Da er kanskje du vårt nye medlem!

Bedrift

Vi trenger bedriftskontakter! Om du vet om noen bedrifter du ønsker skal delta på Karrieredagen, eller syntes det høres spennende ut å finne noen som kan være aktuelle for dette arrangementet høres du ut som en bedriftskontakt! I bedriftskomiteen skal du sammen med ansvarlig finne, kontakte og holde kontakten med bedrifter som skal holde bedriftspresentasjoner eller stå på stand på Karrieredagen. Bedriftskomiteens hovedoppgave er å koble næringslivet til studentene og studentene til næringslivet!

Event

Har lyst til å være med i en komite som gjør litt av alt, hvor du vil få varierte arbeidsoppgaver, og ha ansvaret for Karrieredagens største høydepunkt? Da er eventkomiteen noe for deg! Eventkomiteen har ansvaret for det praktiske og det organisatoriske ved arrangementet. Vi bidrar med teknisk hjelp til bedrifter og studenter, strukturerer selve dagen, samt er en hjelpende hånd for de andre komiteene. Som medlem i denne komiteen vil du få  oppgaver som blant annet omhandler koordinering og logistikk av selve dagen, booker standplass, være kontaktperson til foredragsholderne, og man arrangerer sosiale aktiviteter som for eksempel hytteturer. I tillegg har eventkomiteen ansvar for arrangementets største høydepunkt, nemlig foredragsholderne! 

Send inn en søknad ved å benytte skjema under
arrow&v

Takk for at du sendte inn! 

Informasjon om intervju kommer på mailen du oppga. 

bottom of page