5D1E9018-009D-4BDD-BD78-40643FB2FA35_1_201_a.heic

Vil du vite mer om hva et verv i Karrieredagen på Dragvoll innebærer? 

 

Hva er karrieredagen?

På selve Karrieredagen inviteres relevante bedrifter, foredragsholdere og forbund til Dragvoll, der målet er å knytte studenter til arbeidslivet. For alle de ulike studiene vil det finnes bedrifter som trenger studentenes kompetanse. Dagen er relevant for alle studentene ved Dragvoll, uavhengig av hvilket studieår man er på. På denne dagen kan man utvide nettverket sitt, bli kjent med bedriftene som står i standgata, delta på CV-kurs, bli med på bedriftpresentasjoner eller gå på spennende foredrag med kjente foredragsholdere. Karrieredagen vil arrangeres etter semesterstart 2021, og vil forhåpentligvis bli en kickstart på et bedre og coronafritt år på Dragvoll! 

Økonomiarbeider

Om du vil ha kunnskap og ny erfaring om å drive en organisasjon, samt være en viktig bidragsyter til Karrieredagen, er økonomikomiteen perfekt for deg. Det kreves ingen tidligere kompetanse innen økonomifaget, da det blir gitt et kurs i dette. Du vil hjelpe økonomiansvarlig med budsjett, regnskap, innkjøp og anskaffelse av nødvendige sponsormidler.

Markedsføring - grafisk

Om du er god med Photoshop, Canva eller har lyst å lære bruke dette er grafisk noe for deg! Grafisk er en del av markedsføringskomiteen, og er ansvarlig for å produsere det grafiske materiale til promotering på SoMe, fysisk print m.m. for Karrieredagen. Her er det muligheter for å være kreativ og være med å sette ditt preg på organisasjonen!

Markedsføringsmedarbeider

Bedriftsmedarbeider

Som markedsføringsmedarbeider vil du bidra til at Karrieredagen blir synlig for alle studentene sammen med markedsføringsgruppa. Du vil være med på et fellesskap som tenker kreativt og som har det gøy. Et verv som markedsføringsarbeider er et verv som er i et team med fler for å drive promotering, sosiale medier og skaffer sponsorer til arrangementet. Dette vervet er perfekt om du vil være med å bidra, tenke nytt samtidig som du ikke har det overordnede ansvaret for markedsføringen. Dette vervet er veldig viktig for Karrieredagen, nettopp fordi det er dere som synligjør oss.

Et verv som bedriftsmedarbeider vil sammen med bedriftsansvarlig og bedriftsgjengen kontakte relevante bedrifter til Karrieredagen 2023. Uten bedrifter, organisasjoner og frivillighet, ville det heller ikke eksistert noe karrieredag. Det er nettopp derfor dette vervet gir deg en gyllen mulighet til å komme i kontakt med bedrifter som både er relevant for deg og medstudenter.

KD DN hvit liten.png
 

Karrieredagen 2023

Lyst å bli med på det største arrangementet på Dragvoll?

Følg med på nettsiden og våre sosiale medier for informasjon om når vi har opptak! Instagram Facebook