IMG_20210813_123243.jpg

Hvorfor Karrieredagen?

Karrieredagen på NTNU Dragvoll er en hyllest til 10.000 av landets skarpeste studenter. Her knyttes student til bedrift via standgate, bedriftskurs- og presentasjoner.

20170207_133058000_iOS.jpg

Om Karrieredagen

Karrieredagen på Dragvoll er en frivillig studentorganisasjon for alle studentene på NTNU Dragvoll. På Karrieredagen fylles Dragvoll med bedrifter som er på jakt etter din kompetanse. Dagen er aktuell uansett om du går førsteåret eller avslutter graden din; uansett om du bare ønsker å utvide nettverket ditt eller er på vei ut i arbeidslivet. Bli kjent med bedriftene som står på stand i «Gata», delta på bedriftskurs- og presentasjoner, gå på spennende foredrag eller få tilbakemelding på CV-en din. Du velger selv hva du vil prioritere.

Stand

Det kommer mange spennende bedrifter for å stå på stand på Karrieredagen. Flere av dem kan tilby sommerjobb eller trainee-stillinger. Bruk anledningen til å fortelle om deg selv og hvorfor bedriften har fanget din oppmerksomhet - og still spørsmål!

Bedriftspresentasjon

Kompetansen du får på Dragvoll er bred, noe som gir mange arbeidsmuligheter. Vil du ha eksempler på hva du kan jobbe med, og hvem som ønsker å ansette deg når du er ferdig med graden din? Det får du ved å delta på bedriftspresentasjoner. Her forklarer bedrifter hvorfor de er en attraktiv arbeidsplass, og hvorfor de trenger folk med akkurat din kompetanse.

CV-gjennomgang

NTNU Karriere kjører individuell CV-gjennomgang hele dagen. Har du fått frem den viktigste kunnskapen din, kuttet innhold som ikke er relevant og presentert informasjonen om deg på best mulig måte? Få hjelp til å fremheve det som er viktig!

Forbered ditt møte med arbeidsgiver på Karrieredagen!

Vil du ha maksimalt utbytte av Karrieredagen? NTNU Karriere holder kurs for deg som ønsker tips til møtet med potensielle arbeidsgivere og/eller hjelp med å forbedre CV-en din. De har samlet flere tiårs erfaring og tips i et kurs på 45 minutter.