Karrieredagen 2022 

Følg med på nettsiden og våre sosiale medier for informasjon av når vi har opptak!

Neste opptak bli semesterstart høsten 2021!

 
KD_PROFILBILDE (1).jpg

Hva er karrieredagen?

På selve Karrieredagen inviteres relevante bedrifter, foredragsholdere og forbund til Dragvoll, der målet er å knytte studenter til arbeidslivet. For alle de ulike studiene vil det finnes bedrifter som trenger studentenes kompetanse. Dagen er relevant for alle studentene ved Dragvoll, uavhengig av hvilket studieår man er på. På denne dagen kan man utvide nettverket sitt, bli kjent med bedriftene som står i standgata, delta på CV-kurs, bli med på bedriftpresentasjoner eller gå på spennende foredrag med kjente foredragsholdere. Karrieredagen vil arrangeres etter semesterstart 2021, og vil forhåpentligvis bli en kickstart på et bedre og coronafritt år på Dragvoll! 

Markedsføringsansvarlig 

Om du er god med sosiale medier, er kreativ og liker å ta ansvar, leter vi etter deg! Som markedsføringsansvarlig vil du sørge for at Karrieredagen blir sett. Sammen med markedsføringsgruppa vil du promotere Karrieredagen ved å bl.a. stå på stand og holde spennende og morsomme konkurranser. Slik blir arrangementet ikke bare en plattform der studentene kan knyttes til arbeidslivet, men også et sted for sosiale sammenkomster.

Bedriftsansvarlig

Har du lyst til å bli bedre kjent med bedriftsmarkedet, er dette vervet utmerket for deg. Som bindeleddet mellom studentene og arbeidslivet, vil du ha ansvar for rekruttering av bedrifter til Karrieredagen, og koordinering av ulike kurs som blir holdt på arrangementet. Dette gjøres i et samarbeid mellom deg og bedriftsgruppa.

Økonomiansvarlig

Om du vil ha kunnskap og ny erfaring om å drive en organisasjon, samt være en viktig bidragsyter til Karrieredagen, er økonomiansvarlig perfekt for deg. Det kreves ingen tidligere kompetanse innen økonomifaget, da det blir gitt et kurs i dette. Du vil ha ansvar for å føre budsjett, regnskap og bl.a. sørge for at arrangementet skaffer nødvendige sponsormidler.

Markedsføringsmedarbeider

Som markedsføringsmedarbeider vil du bidra til at Karrieredagen blir synlig for alle studentene sammen med markedsføringsgruppa. Du vil være med på et fellesskap som tenker kreativt og som har det gøy. Et verv som markedsføringsarbeider er et verv som er i et team med fler for å drive promotering, sosiale medier og skaffer sponsorer til arrangementet. Dette vervet er perfekt om du vil være med å bidra, tenke nytt samtidig som du ikke har det overordnede ansvaret for markedsføringen. Dette vervet er veldig viktig for Karrieredagen, nettopp fordi det er dere som synligjør oss.

Bedriftsmedarbeider

Et verv som bedriftsmedarbeider vil sammen med bedriftsansvarlig og bedriftsgjengen kontakte relevante bedrifter til Karrieredagen 2021. Uten bedrifter, organisasjoner og frivillighet, ville det heller ikke eksistert noe karrieredag. Det er nettopp derfor dette vervet gir deg en gyllen mulighet til å komme i kontakt med bedrifter som både er relevant for deg og medstudenter.