top of page
20170207_133058000_iOS_edited_edited.jpg

FOREDRAGSHOLDERE

2020 - 2021 - 2022 - 2023

FOREDRAGSHOLDERE 2023

Kommer til Karrieredagen NTNU Dragvoll den 9.februar 2023

Hans Olav Lahlum

Hans Olav Lahlum er en norsk historiker, forfatter og sjakkspiller. Lahlum har utgitt flere biografer, samt flere kriminalromaner. Ved Stortingsvalget i 2017 var han SVs førstekandidat i Oppland. Foredraget til Lahlum skal handle om hans karriereløp og utdanning, litt om historiske erfaring med utdanning i Norge, og fremfor alt kommer han til å gi noe gode råd til studentene om hvilke muligheter vi har under studiene og etter studiene. 

Hans Olav Lahlum av Foto Agnete Brun.jpg
Iman Meskini 2.heic

Iman Meskini

Iman Meskini er en norsk skuespiller. Hun er kjent for rollen som Sana i dramaserien Skam. For TV-serien ble hun nominert til publikumsprisen under Gullruten 2018. Meskini har også en bachelorgrad i Midtøstenstudier med arabisk ved Universitetet i Oslo. Foredraget skal handle om hennes karriereløp til der hun er i dag. 

KLO_407_Kadafi_Zaman_08 (1).jpg

Kadafi Zaman

Kadafi Zaman er en norsk journalist og programleder, og er kjent som mangeårlig reporter i TV2-nyhetene og for dokumentarserien Norge bak fasaden. Han har også vært aktiv i politikken og ble i 1995 valgt inn i kommunestyret i Lier for Arbeiderpartiet. I tillegg har Zaman interesse for felt som terrorisme, kriminalitet, migrasjon og integrering, skal snakke om disse teamene på Karrieredagen Dragvoll 2023. 

FOREDRAGSHOLDERE 2022

Kommer til Karrieredagen NTNU Dragvoll den 10. februar 2022

Camilla Stoltenberg

Navnet på foredraget

Camilla Stoltenberg er utdannet lege, og har siden 2012 vært direktør for Folkehelseinstituttet. Camilla Stoltenberg har vært en nøkkelperson ved håndteringen av Covid 19-pandemien i Norge. Foredraget skal handle om nettopp håndteringen av pandemien, om FHI, og om egen karriere. 

camilla.png
morten.png

Morten Hegseth

Navnet på foredraget

Morten Hegseth er utdannet journalist. Han er ansatt i VGTV rampelys, og leder en av Norges mest populære podcaster Harm & Hegseth. Morten Hegseth skapte oppmerksomhet rundt homoterapi da han i 2019 var programleder i VGTVs Homoterapi, som trolig fremskyndet lovendringen om å forby konverteringsterapi i 2021. På Dragvoll skal Morten snakke om eget studentliv, om å følge drømmen og sin karriere. 

Kristin Skogen Lund

Navnet på foredraget

Kristin Skogen Lund har en master i Business Administration og er nåværende konsernsjef for Schibsted. Kristin Skogen Lund er tidligere administrerende direktør for blant annet NHO og Aftenposten. I løpet av sin karriere har hun vært engasjert i å fremme kvinner i et mannsdominert næringsliv. Ved flere tilfeller har Kristin Skogen Lund blitt kåret som Norges mektigste kvinne. På Graduateland vil Kristin snakke om studentliv og karriere.

kristin.png

FOREDRAGSHOLDERE 2021

Harald Eia.png

Harald Eia

Hvorfor går Norge bra når nordmenn er så late og bortskjemte? 

Harald Eia er utdannet sosiolog men er kanskje mest kjent som komiker, forfatter og skuespiller gjennom humorprogrammer og podkasten Sånn er Du. Foredraget "Hvorfor går Norge så bra når nordmenn er late og bortskjemte" bygger på tv-serien Sånn er Norge, og har med humoristiske innspill samtidig som det tar opp ting rundt hva som vil møte studentene i arbeidslivet. 

 

Elin Ørjasæter

Generasjon Forsiktig 

Elin Ø.png

Elin Ørjasæter er utdannet samfunnsgeograf samt høgskoledosent og forfatter. Hun deltar hyppig i debatter og talkshows, blant annet i NRK og TV2 og har som skribent vært tilknyttet flere store aviser. Foredraget "Generasjon forsiktig: Hvor synlig skal du være uten å ødelegge karrieren?" bygger på spørsmålet "Er det pandemien eller er det din egen personlighet?". Det arbeidslivet en student møter i disse tider blir diskutert opp mot det å stå på og personlighet. At generasjon forsiktig er blitt enda mer forsiktig og en lockdown er tidenes generasjons-ran er andre temaer. 

FOREDRAGSHOLDERE 2020

standard_bondevikkjellmagne.jpg

Kjell Magne Bondevik

Å stå i det!

Kjell Magne Bondevik trenger neppe noen større introduksjon – som en av våre mest markante statsministre og politikere etter krigen er han en velkjent skikkelse i norsk offentlighet. Han er født i Molde i 1947, ble utdannet teolog i 1975 og ordinert som prest i 1979. Helt fra ungdommen av har han vært engasjert i Kristelig Folkeparti, og i 1972 ble han hentet av daværende statsminister Lars Korvald (KrF) som statssekretær. Fra perioden 1997-2000 og 2001-2005 var Kjell Magne Bondevik statsminister i Norge. 

 

Anne Lindmo

Mot til å lykkes!

I en alder av 40 år tok Anne Lindmo en stor og skremmende avgjørelse. Hun hadde en sikker jobb som programleder, men merket selv at hun hadde et større potensiale og en større drøm. Hun ønsket å skape sitt eget store talkshow i beste sendetid på NRK. Hun tok sjansen, sa opp jobben og startet arbeidet mot å nå drømmen. Etter en lang og møysommelig kamp ble programmet en realitet, og showet er nå blitt et av NRKs store flaggskip og Lindmo har blitt kåret til Norges beste kvinnelige programleder hele fem ganger.

lindmo.jpg
bottom of page