FOREDRAGSHOLDERE 2022

Foredragsholder 1

Navnet på foredraget

Om personen 

Foredragsholder 2

Navnet på foredraget

Om personen 

Foredragsholder 3

Navnet på foredraget

Om personen 

FOREDRAGSHOLDERE 2021

Harald Eia.png

Harald Eia

Hvorfor går Norge bra når nordmenn er så late og bortskjemte? 

Harald Eia er utdannet sosiolog men er kanskje mest kjent som komiker, forfatter og skuespiller gjennom humorprogrammer og podkasten Sånn er Du. Foredraget "Hvorfor går Norge så bra når nordmenn er late og bortskjemte" bygger på tv-serien Sånn er Norge, og har med humoristiske innspill samtidig som det tar opp ting rundt hva som vil møte studentene i arbeidslivet. 

 

Elin Ørjasæter

Elin Ø.png

Generasjon Forsiktig 

Elin Ørjasæter er utdannet samfunnsgeograf samt høgskoledosent og forfatter. Hun deltar hyppig i debatter og talkshows, blant annet i NRK og TV2 og har som skribent vært tilknyttet flere store aviser. Foredraget "Generasjon forsiktig: Hvor synlig skal du være uten å ødelegge karrieren?" bygger på spørsmålet "Er det pandemien eller er det din egen personlighet?". Det arbeidslivet en student møter i disse tider blir diskutert opp mot det å stå på og personlighet. At generasjon forsiktig er blitt enda mer forsiktig og en lockdown er tidenes generasjons-ran er andre temaer. 

FOREDRAGSHOLDERE 2020

standard_bondevikkjellmagne.jpg

Kjell Magne Bondevik

Å stå i det!

Kjell Magne Bondevik trenger neppe noen større introduksjon – som en av våre mest markante statsministre og politikere etter krigen er han en velkjent skikkelse i norsk offentlighet. Han er født i Molde i 1947, ble utdannet teolog i 1975 og ordinert som prest i 1979. Helt fra ungdommen av har han vært engasjert i Kristelig Folkeparti, og i 1972 ble han hentet av daværende statsminister Lars Korvald (KrF) som statssekretær. I1983 overtok Bondevik formannsvervet i KrF, og da Kåre Willochs Høyreregjering i 1983 ble utvidet med KrF og Senterpartiet, ble Bondevik kirke- og undervisningsminister.

 

Anne Lindmo

Mot til å lykkes!

I en alder av 40 år tok Anne Lindmo en stor og skremmende avgjørelse. Hun hadde en sikker jobb som programleder, men merket selv at hun hadde et større potensiale og en større drøm. Hun ønsket å skape sitt eget store talkshow i beste sendetid på NRK. Hun tok sjansen, sa opp jobben og startet arbeidet mot å nå drømmen. Etter en lang og møysommelig kamp ble programmet en realitet, og showet er nå blitt et av NRKs store flaggskip og Lindmo har blitt kåret til Norges beste kvinnelige programleder hele fem ganger.

lindmo.jpg